Untitled photo

Oi, kuidas mulle meeldib Eestimaa loodus. Imeilus ja lihtsalt ideaalne pildistamiseks. 2016.aasta septembri alguses olime kokku leppinud ühe portreesessiooni Mariannaga Viru rabas. Lootsime väga, et ei sajaks, aga ilmataat oli lausa nii helde, et andis meile ühe väga sooja (võiks lausa öelda suvise) ilma.

Meil vedas ka sellega, et ei olnud väga palju inimesi rabas ringi tatsamas (ainult mõni kooliekskursiooni grupp) ja saime segamatult pildistada. Eks paljuski sai selles tänada tööpäeva, kui kõik teised ilmselt kontoris või kuskil mujal tööd tegid. Veel üks põhjus, miks ma seda tööd armastan - no lihtsalt vaadake kui vägev "kontor" mul on :).

Ma loodan, et peale nende piltide vaatamist tuleb ka Sinul isu minna rabasse pildistama (ja miks ka mitte päikesetõusul või loojangul), sest mina olen igatahes täiesti valmis Sinuga sinna minema!

Powered by SmugMug Owner Log In